SPF: ABY VÁS LÉTO NEZASTIHLO NEPŘIPRAVENÉ

Připravte svou pleť na přicházející léto a sluneční paprsky, kterým se budeme vystavovat ať už na dovolené, nebo jen během všedních dní.

NASTAVTE PAPRSKŮM BEZPEČNÉ ZRCADLO

SPF neboli ochranný faktor je zásadní složkou každodenní péče o pleť. Jeho používání dokáže výrazně zpomalit stárnutí pleti. Do značné míry chrání před vznikem slunečních alergií a spolu s vhodnými ochrannými prostředky také před rakovinou kůže.

Minerální ochrana proti ultrafialovému záření je stále oblíbenou alternativou tradičních chemických filtrů. Na jemný prášek rozemleté minerály pokryjí pokožku a odrážejí škodlivé záření stejně účinně jako chemické prostředky. Na rozdíl od nich však nepronikají do kůže, a jsou tak výrazně méně dráždivé.

V Perricone MD se vždy snažíme každodenní skincare rutinu maximálně zjednodušit a zpříjemnit. Proto jsou některé z produktů obohaceny o SPF. Nemusíte tak pokaždé před nanášením make-upu myslet ještě na opalovací krém: proti škodlivému záření vás ochrání samotný make-up, nebo třeba váš oblíbený hydratační krém.

MAKE-UP I HYDRATAČNÍ KRÉM

Hydratační rozjasňující krém s SPF 30 z řady Vitamin C Ester pomáhá výrazně zpomalit stárnutí pleti a zároveň efektivně chrání proti škodlivým účinkům slunečního záření. Díky kyselině alfa lipoové navíc vyhlazuje vrásky a stahuje rozšířené póry.

Ultralehký zklidňující ochranný krém na obličej a krk , SPF 35 z řady Hypoallergenic CBD vám poskytne dlouhodobou ochranu díky vysokému ochrannému faktoru. Obsahuje minerální ochranu, o které jsme se již zmínili, a díky 99% čistému kanabidiolu je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. V přírodě získávané fytokanabinoidy přináší velké antioxidační benefity, které pomáhají pleti se sklonem k mastnotě a vystavené škodlivinám. Konopný olej navíc zjemňuje, hydratuje a podporuje přirozenou lipidovou bariéru.

Make-up sérum s SPF 20 z řady No Makeup Skincare elegantně propojuje krásu s ochranou zdraví, a nejen to. Obsahuje přírodní složku pocházející z hlavičky květu sedmikrásky, která viditelně snižuje nerovnoměrný tón pleti tím, že odstraňuje tmavé skvrny. Jedná se o jemnější alternativu agresivnějších složek, které vytvářejí jednotnější odstín pleti, se stejně silnými účinky. Výtažek z květů sedmikrásky se používal již ve starém Egyptě.