OMOROVICZA: PÉČE JAKO V LÁZNÍCH

Už jste objevili luxusní termální lázeňskou kosmetiku z Budapešti? Omorovicza je zážitek jak pro pleť, tak pro vaše smysly.

Unavená pleť? Dopřejte jí extra dávku kyslíku: Rozjasňující hydratační sérum proti vráskám

Oživte, rozjasněte a vyhlaďte unavenou pleť pomocí péče Oxygen Booster. Koncentrované sérum v podobě lehkého chladivého gelu díky tekutému kyslíku oživí unavenou a povadlou pleť. Okysličující pleťová kúra stimuluje buněčnou aktivitu a zároveň umocňuje účinek dalších produktů. Patentovaný Healing Concentrate™ společnosti Omorovicza zanechává pokožku pevnější, pružnější a mladistvější. Pleť bude po použití projasněná a vyhlazena. Aplikujte sérum na vyčištěnou tonizovanou pleť před použitím hydratačního krému nebo přimíchejte pár kapek do něj.

Zasloužíte si tu nejjemnější péči: Výživný denní krém z řady Queen of Hungary

Výživný denní krém a podkladová báze v jednom! Unikátní sametová textura tajícího balzámu, který okamžitě zklidní a vyživí i tu nejsušší pleť. Díky směsi olejů bohatých na živiny je tento krém intenzivním zdrojem hydratace a výživy s celodenním účinkem, který pleť zanechá sametově hladkou, omlazenou, zářivou a připravenou na make-up. Obsahuje výtažky z mikrořas, které zklidní a ochrání pleť před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. 

Že už tolik sluníčko nesvítí? I tak nezapomínejte na ochranu: Pleťový krém s SPF 30

Hydratační ochranný krém Omorovicza Mineral UV Shield s SPF 30 využívá vysoce účinnou kombinaci minerálního UV filtru, zinku a oxidu titaničitého, aby poskytoval SPF 30 UVA/UVB širokospektrální ochranu. Neuvěřitelně lehká textura s matným finišem neucpává póry a nedráždí pleť. Můžete ho tak používat po celý rok. Vaše mladě vypadají pleť vám za to poděkuje.