Které sérum si získá Vaše srdce?

Způsobilo vám sluníčko na pleti nepěkné pigmentové skvrny nebo cítíte, že máte pleť povadlejší a potřebovala by vzpruhu? Prohlubující se vrásky a pleť působí nejednotným dojmem?

TATO PRÉMIOVÁ SÉRA DAJÍ VAŠI PLEŤ ZPĚT DO FORMY!

Dr. LANCER - Exfoliační krém s kyselinou glykolovou - NOVINKA

Exfoliační krém od Dr. LANCER s obsahem 10% kyseliny glykolové pleť šetrně exfoliuje, sjednocuje její barevný tón a zároveň ji hydratuje. Má jemné krémové složení s obsahem Koenzymu Q10, který poskytuje silnou ochranu proti volným radikálům a fosfolipidového komplexu, který zlepšuje přirozenou hydrataci pokožky. Jen pozor na sluníčko, protože AHA kyseliny způsobují zvýšení citlivosti, nezapomeňte tedy vždy použít SPF ochranu. Svěřte se do jeho péče a uvidíte ten rozdíl!

Omorovicza - Vyrovnávací a sjednocující sérum - NOVINKA

Even Tone od Omorovicza je sérum pro sjednocení tónu a vyhlazení struktury pleti. Sérum je určeno pro všechny odstíny a typy pleti, včetně citlivé, koriguje místa s nerovnoměrnou pigmentací a zároveň vyhlazuje strukturu pleti. Hlavní složkou séra Even Tone je mikrořasa, která se zaměřuje pouze na oblasti s nadměrným množstvím melaninu, aby zmírnila hyperpigmentaci bez celkového zesvětlení. Toto sérum vás zaručeně nezklame.

Perricone MD - Cold Plasma Plus+ Koncentrované sérum na obličej

Perricone MD Cold posílá do boje své vyživující sérum Plasma Plus+. Je to opravdu silný soupeř. Jedná se o vysoce koncentrované sérum, které podporuje přirozené regenerační procesy v pleti.  Úspěšně bojuje s jemnými linkami, vráskami, nerovnoměrnou texturou a tónem, zarudnutím pleti, rozšířenými póry a ztrátou pevnosti. Můžete se na něj spolehnout!