Tipy na ty nejlepší dárky pro vaše nejbližší

Vánoce, Vánoce přicházejí.... A k nim patří radost, štěstí, krásné a naplno společně prožité chvíle – a v neposlední řadě těšení se na to, co nalezneme pod stromečkem. Přesto jsou zmínky o blížících se Vánocích pro řadu lidí spíše zdrojem stresu než čehokoli jiného. V Madeforskin jsme se rozhodli vydat opačnou cestou. Pojďme se i my těšit na dárky a užít sváteční atmosféru stejně tak, jako když jsme byli malí. 

Abychom vám to maximálně usnadnili, připravili jsme pro vás sérii článků s výběrem těch nejlepších dárků pro vaše nejbližší. S našimi pečlivě vybranými produkty nevěnujete „jen“ kosmetickou sadu: darujete kus krásy, prémiové péče a v neposlední řadě kvalitní čas pro sebe. S dárky od Madeforskin jednoduše nemůžete šlápnout vedle.

NEJLEPŠÍ DÁRKY PRO MANŽELKU ČI PŘÍTELKYNI

Rádi byste dali ženě svého života najevo, že je pro vás jediná, krásná a navždy milovaná? Dopřejte jí pocit výjimečnosti s každodenní luxusní péčí od renomovaných skincare značek Omorovicza, Lancer nebo Perricone MD. 

OMOROVICZA CHRISTMAS SET 2022 MORNING GLOW 

Speciální dárková sada, se kterou se běžná ranní péče o pleť stane oblíbeným rituálem. Obsahuje čtyři přípravky pečlivě zvolené tak, aby vaší milované zajistily dlouhodobou radost z rozzářené a vypnuté pleti. Nádherné a praktické balení ocení obdarovaná nejen na cestách.

  • Jemný exfoliační gel šetrně, ale s maximálním účinkem, odstraní všechny nečistoty a odumřelé kožní buňky. 
  • Oblíbená hydratační esence Omoressence pokožku vyživí, hydratuje a dokonale připraví pro další péči. 
  • Rozjasňující denní sérum s vitaminem C podporuje tvorbu kolagenu a zanechává tak pleť zářivější, omlazenou a sjednocenou. 
  • Hydratační krém pro zpevnění pokožky pak hloubkově hydratuje, chrání před agresivními vnějšími vlivy a zároveň posiluje pokožku, aby byla pevnější, pružnější a plnější.

 

 

OMOROVICZA CHRISTMAS SET 2022 EVENING RITUAL

Každá žena si zaslouží po dlouhém a náročném dni chvíli, kdy se věnuje jen sobě. Dopřejte jí kvalitně strávený čas pro sebe s dárkovou sadou pro krásnou, zdravou a dokonale zregenerovanou pleť. Kromě prémiových skincare produktů ji potěší také speciální bavlněná čisticí rukavice, se kterou snadno a jemně odstraní jakékoli zbytky líčidel, nečistot i pleťových masek.

  • Čisticí balzám s maďarským rašelinovým bahnem jemně čistí a zanechává pleť hladkou a hydratovanou. 
  • Noční pleťové sérum podporuje přirozenou schopnost pleti regenerovat během spánku. Díky retinolu a mikrořasám vyhlazuje vrásky a jemné linky a chrání před škodlivými vnějšími stresory. 
  • Noční omlazující krém v průběhu noci hloubkově vyživuje, posiluje a stimuluje produkci kolagenu díky mrkvovému oleji a peptidům z lískových oříšků.

 

 

 

LANCER CESTOVNÍ SADA PRO NORMÁLNÍ AŽ SMÍŠENOU PLEŤ

Krásná a praktická sada čtyř nejoblíbenějších přípravků Dr. Lancer v luxusní designové cestovní taštičce. Udělejte své nejmilejší radost promyšleným dárkem a věnujte jí komplexní systém hloubkové péče díky produktům, které se navzájem podporují a doplňují.

  • Exfoliátor pro normální až smíšenou pleť jemně odstraní veškeré nečistoty a šupinky odumřelých buněk. Zklidňuje, revitalizuje a dodá pokožce pocit intenzivní svěžesti a hydratace.
  • Čisticí emulze pro normální až smíšenou pleť s proteiny z rýžového hedvábí, aminokyselinami a extraktem z aloe obnovuje a udržuje pH pleti, čistí a zanechává pokožku sametově hebkou.
  • Hydratační krém pro normální až smíšenou pleť díky peptidům a kyselině hyaluronové zpevňuje, pozvedá a redukuje výskyt vrásek i jemných linek. Pokožka je intenzivně hydratovaná, zpevněná, svěží a dokonale hladká.
  • Vyrovnávací hydratační olej je vynikajícím doplňkem předcházejících produktů. Hydratuje a díky antioxidantům a polyfenolům udržuje pleť jemnou, pružnou a zdravě rozzářenou.

 

 

PERRICONE MD HIGH POTENCY CLASSICS GROWTH FACTOR DUO

Přípravky z řady High Potency Classics jsou dlouhodobě oblíbené pro svou výjimečnou schopnost bojovat s vráskami, ochabováním a nejednotnou pletí. Toužíte-li svou partnerku potěšit vědecky prověřenou cílenou péčí, která těží z těch nejúčinnějších látek a technologií, pak jste na správném místě. Dva z nejvyhledávanějších přípravků z řady High Potency Classics jí díky inovativní polyaminové technologii dopřejí kvalitní plnohodnotnou péči o pokožku obličeje i očního okolí.

  • Liftingové a zpevňující sérum na obličej dodá pleti bezkonkurenční pružnost, plnost a liftingový efekt. Díky membráně z vaječných skořápek posiluje přirozenou kožní bariéru, zatímco retinol výrazně redukuje vrásky a jemné linky.
  • Liftingové a zpevňující oční sérum se šetrně a zároveň maximálně účinně stará o choulostivou pokožku kolem očí. Přirozeně hydratuje a redukuje vrásky, jemné linky i tmavé kruhy pod očima.