I muži si zaslouží nalézt pod stromečkem prémiovou péči

Z dárku pro manžela či přítele se občas může vyklubat pěkně tvrdý oříšek. Pokud je to i váš případ, rádi vám jej pomůžeme rozlousknout. 

Toužíte letos o Vánocích svůj mužský protějšek obdarovat něčím skutečně výjimečným? Pak jste tu správně. I muže lze totiž skutečně potěšit kosmetikou. Nevěříte? V Madeforskin vám přinášíme tipy na neotřelé dárky pro manžela či přítele, kterými spolehlivě uděláte radost a umocníte příjemnou domácí atmosféru. Dopřejte mu luxusní zážitky s kosmetickými sadami Noble Isle či produkty Omorovicza.

NOBLE ISLE SPICED SOIREE

Jemné, sofistikované, ale zároveň pikantní vůně, které zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové jsou dvě z nejoblíbenějších kolekcí koupelových a sprchových gelů od Noble Isle. Umožněte svému milovanému prožívat sváteční okamžiky nejen na Štědrý večer, ale znovu a znovu každý den s vánoční dárkovou sadou Spiced Soiree.

  • Koupelový a sprchový gel Fireside ráno perfektně nabije energií. Díky zázvoru a černému pepři prohřeje celé tělo a připraví ho na sebenáročnější den. Výtažek z bio červené řepy navíc dodá pokožce dávku potřebných vitamínů.
  • Koupelový a sprchový gel Whisky & Water se sladovým ječmenem z proslulé skotské palírny Balvenie je ideální na večer. Kořeněná, dřevitá vůně jednosladové whisky, vanilky a cedrového dřeva příjemně zrelaxuje, zklidní a uvolní tělo i mysl.

 

NOBLE ISLE FIRESIDE DUO

S touto exkluzivní dárkovou sadou dopřejete svému muži exkluzivní péči a zároveň luxusní koupelové zážitky. Dvojice pečlivě vybraných produktů z řady Fireside funguje v dokonalé souhře a díky kořeněné, orientální vůni vanilky a cypřišového oleje navozuje atmosféru dokonalého klidu.

  • Koupelový a sprchový gel Fireside se svou hřejivou vůní promění obyčejnou koupel v intenzivní zážitek, který si váš nejdražší bude chtít nejednou zopakovat. Pokožku zklidní a doplní jí zásobu potřebných vitamínů, zatímco mysl na chvíli přenese k útulnému venkovskému krbu.
  • Tělové mléko Fireside se velmi rychle vstřebává, takže je ideální i pro muže, kteří po ránu nemají času nazbyt. Pokožku zanechává dokonale hydratovanou a příjemně hebkou na dotek bez jakékoli nežádoucí mastnoty. Kombinace zázvoru, skořice a černého pepře účinně zklidní smysly a prohřeje do mrazivých zimních dnů.

 

OMOROVICZA ROZJASŇUJÍCÍ PEELING

Čištění a exfoliace jsou zásadním krokem v péči o jakoukoli pleť, tu mužskou nevyjímaje. Věnujte svému partnerovi několikrát týdně několik minut jen pro sebe a sledujte, jak se jeho pokožka postupně vyhladí, vyčistí, rozjasní a stane se ještě příjemnější na dotek.

  • Exfoliační peeling Omorovicza je pro péči o namáhanou mužskou pokožku jako stvořený. Díky maďarskému slatinnému bahnu, nabitému vápníkem a hořčíkem, účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky, přírodní pemza pleť zbavuje šupinek a dalších nečistot.