Tipy na vánoční dárky pro milovanou sestru či kamarádku

Ráda byste svou sestru či blízkou kamarádku seznámila se svou oblíbenou značkou kosmetiky, ale zatím nějak nebyl čas? Vánoční dárky jsou pro to jako dělané. Takový dárek dokáže nejen potěšit, ale když jej vhodně zvolíte, také prohloubit vztahy a zahřát na duši.

Přátelské i sourozenecké vztahy umí být křehké, když o ně však s láskou pečujeme, tvoří nerozlučné pouto na celý život. V Madeforskin vám poskytujeme možnost darovat svým nejmilejším prémiovou péči, která je utvrdí v tom, jak výjimečné pro vás jsou. Přinášíme vám tipy na dárky pro milovanou sestru či nejdražší kamarádku, které by pod stromečkem rozhodně neměly chybět. Kosmetické sady či vonné svíčky od prémiových značek Omorovicza a Noble Isle spolehlivě vykouzlí úsměv na tváři.

OMOROVICZA PERFECTING DUO

Ideální dárek pro každou ženu? Jedinečné limitované duo pro svěží a hebkou pleť a plné a vláčné rty zaujme čestné místo v každé kabelce. Díky vám budou vaše nejbližší vždy připravené na jakoukoli, třeba i zcela neočekávanou příležitost.

 

  • Osvěžující pleťová mlha Queen of Hungary se inspiruje směsí, kterou si nechala ve 14. století namíchat maďarská královna Alžběta. Intenzivně hydratuje, rozjasňuje, osvěžuje a zanechává pleť vpravdě královsky hebkou. Díky vodě z květů pomerančovníku, růže a šalvěje navíc šetrně čistí a tonizuje.

 

  • Balzám na rty pro objem rtů je vždy v pohotovosti, aby rtům dodal objem, vláčnost, sametovou jemnost a plný efekt. Díky regeneračnímu palmitoil oligopeptidu navíc podporuje správné prokrvení rtů. 

 

 

 

NOBLE ISLE FRAGRANCE SAMPLER

Také jste jim propadla? Do fascinujících, rafinovaných vůní produktů Noble Isle je velmi snadné se zamilovat. Nyní máte jedinečnou možnost předat radost dál s touto dárkovou sadou mini koupelových a sprchových gelů ve čtyřech vybraných vůních:

  • řejivé Whisky & Water,
  • esenciálně anglické Tea Rose,
  • svěže květinové Golden Harvest
  • a hluboce relaxační Fireside.

Ať už obdarovaná sáhne po kterékoli z nich, každá jí poskytne luxusní koupelový zážitek, na který se bude každý den znovu těšit. 

Koupelové a sprchové gely Noble Isle zanechávají pokožku nejen čistou, ale také jemnou, vláčnou, vyživenou, hydratovanou a v neposlední řadě prodchnutou jemnou, sofistikovanou vůní. Dárková sada Fragrance Sampler je navíc ideální na cesty a díky krásnému balení s grogrénovou stuhou je pod vánoční stromek jako stvořená.

 

NOBLE ISLE FLORAL FESTIVITIES

Prohlubte své přátelské či sesterské vztahy s ranním životabudičem a hlubokou večerní relaxací v jednom luxusním dárkovém balení. Kosmetická sada Floral Festivities sestává ze dvou výjimečných koupelových a sprchových gelů, které se perfektně doplňují a dodají do života větší rovnováhu:

  • Osvěžující hořkosladká vůně Rhubarb Rhubarb! patří u Noble Isle k těm doslova ikonickým. Sprchový a koupelový gel pokožku po ránu nejenže šetrně umyje, ale zároveň povzbudí a dodá potřebný vápník a vitamin C.
  • Příjemně relaxační a romantická vůně Willow Song je ideální pro večerní koupelový rituál. Díky extraktům z vrbové kůry a leknínu zanechává pokožku po sebenáročnějším dni zklidněnou a připravenou k hlubokému, osvěžujícímu spánku.

NOBLE ISLE VONNÁ SVÍČKA TEA ROSE

Darujte do uspěchané doby dokonalou esenci pohody. Vonná svíčka Tea Rose navodí v jakémkoli interiéru během pár okamžiků atmosféru uvolnění a klidu při tradičním anglickém rituálu čaje o páté, kterým je řada Tea Rose inspirována. 

Jemná, čistá vůně lístků černého čaje, anglické růže, jasmínu a šalvěje pronikne do všech koutů a spolehlivě zklidní všechny smysly. Krásná a vkusná krabička i promyšlený design nádobky lahodí oku a pod stromečkem se bude rozhodně vyjímat.