Tipy na dárky pro maminky a babičky

Vůně perníčků, prostřená sváteční tabule a radost pod stromečkem… často až v dospělosti oceňujeme, jak naše maminky a babičky dokázaly utvářet jedinečné kouzlo Vánoc. Oplaťte jim letos lásku prémiovou péčí ukrytou v dárku, který spolehlivě zahřeje u srdce. 

V posledním dílu vánočního seriálu Madeforskin vám přinášíme tipy na dárky pro vaše nejmilovanější. Nechte se inspirovat luxusními dárkovými sadami pro péči o pleť Lancer a Omorovicza nebo světem úchvatných vůní Noble Isle a dopřejte svým maminkám a babičkám zasloužený pocit jedinečnosti. Pak už stačí jen sledovat, jak ono pověstné kouzlo Vánoc nenápadně prostoupí celý dům a společná radost vás ještě více sblíží.

OMOROVICZA GOLD CABINET COLLECTION

Unikátní dárková sada, se kterou vaší mamince či babičce nebude ve skincare poličce chybět vůbec nic. Šest hloubkově vyživujících a intenzivně regeneračních přípravků s protizánětlivým koloidním zlatem se postará o potlačení známek stárnutí a zajistí hydratovanou, vypnutou a rozzářenou pleť. Spolu s masážní destičkou gua sha a štětcem pro snadnou aplikaci masky posouvají péči o pleť na zcela novou úroveň. 

 

LANCER CESTOVNÍ SADA PRO CITLIVOU A DEHYDRATOVANOU PLEŤ

Dopřejte svým nejbližším pocit svěží a hladké pokožky nezávisle na věku. Kosmetická sada čtyř oblíbených přípravků Lancer v krásné a praktické taštičce zajistí komplexní intenzivní péči nejen na cestách. Díky podpoře buněčné regenerace a přirozené obnovy kolagenu je ideální pro zralou pleť, které navrací mladistvě rozzářený vzhled. 

  • Exfoliátor pro citlivou a dehydratovanou pleť s oxidem hořečnatým, dýní a granátovým jablkem jemně a účinně čistí, exfoliuje a zároveň urychluje buněčnou obnovu.
  • Čisticí emulze pro citlivou a dehydratovanou pleť s lehounkou, lehce pěnivou konzistencí obnovuje a udržuje pH pokožky, čistí a odplavuje odumřelé kožní buňky. Díky výtažku z ovsa, kokosovému oleji a fytokomponentům lékořice zklidňuje a zmírňuje zarudnutí.
  • Hydratační krém pro citlivou a dehydratovanou pleť s peptidy a kyselinou hyaluronovou pleť účinně zpevňuje, pozvedá a bojuje proti vráskám a jemným linkám. 
  • Zklidňující a hydratační sérum zmírňuje zarudnutí, celkově zklidňuje a díky výtažkům z aloe, medu a kamélie zanechává pokožku obnovenou a rozzářenou.

 

 

 

NOBLE ISLE FIRESIDE BOTANICAL CANDLE

Darujte do uspěchané doby dokonalou esenci zimní pohody. Nádherná vonná svíčka Botanical Candle od Noble Isle je jako stvořená pro útulné chvíle strávené s knihou a dobrým pitím nebo v nejužším kruhu těch nejbližších. Vůně zázvoru, černého pepře, vanilky a skořice je ztělesněním vánočního klidu a rozjímání. 

Tři knoty dokážou rozvinout podmanivou vůni po celém domě během několika okamžiků. Díky vkusně zalitým zrnkům růžového pepře, plátkům sušeného pomeranče, badyánu a skořicovým tyčinkám se stane ozdobou a – i díky svým úctyhodným rozměrům (váží 1555 gramů) – dominantou jakéhokoli interiéru.

 

NOBLE ISLE FIRESIDE VONNÁ SVÍČKA SE TŘEMI KNOTY

Fireside je jedinečná vůně. Ze všech podmanivých vůní od Noble Isle právě ona nejspolehlivěji zahřeje i v ten nejvymrzlejší den. Vonná svíčka Fireside dokáže navodit atmosféru útulného zájezdního hostince v podhůří velšských kopců s ohněm vesele tančícím v krbu, zatímco za oknem zuří vánice. Stačí, aby si ji maminka nebo babička postavila na stůl nebo na okno, a během chvilky celý dům zaplaví příjemně kořeněné, dřevité aroma skořice, vanilky a cypřišového oleje.

Díky třem knotům provoní svíčka jakýkoli interiér během pár okamžiků a hoří až 120 hodin – celou řadu příjemných, naplno prožitých večerů, z nichž minimálně některé určitě strávíte spolu.

NOBLE ISLE THE GREENHOUSE GALA GIFT SET

I tu největší milovnici zimy potěší závan svěžího a rozkvetlého anglického léta v nové vůni The Greenhouse od Noble Isle. A když se navíc propojí s příjemnou relaxací při koupeli nebo mihotavým světlem svíčky, bude si chtít ten zážitek opakovat den co den.

  • Otevřít Koupelový a sprchový gel The Greenhouse je jako rozrazit dveře skleníku a uvolnit omamnou vůni plnou zemitých a dokonale letních tónů od rajčatových listů, okurky či citrusových plodů až po mátu a meloun. Jemně myje, vyživuje a zanechává pokožku provoněnou a zrelaxovanou.
  • Vonná svíčka The Greenhouse dokáže i uprostřed zimy přičarovat během chvilky zpět nádherné dny na vrcholu léta. Stačí se nadechnout a obdarovaná se okamžitě přenese mezi nadité květy tradičních skleníků v Gravetye Manor v hrabství Sussex.

 

NOBLE ISLE RHUBARB RHUBARB! VONNÝ DIFUZÉR

Dárek, který potěší jakoukoli ženu: až 20 týdnů osvěžující hořkosladké vůně a vkusný doplněk do každého interiéru v jednom. Mimořádná kombinace estragonu, rozmarýnu, cedrového dřeva a rebarbory utváří ikonické aroma, které dodá osvěžení a energii každému, kdo se ho nadechne. Intenzitu vůně lze snadno regulovat přidáváním či odebíráním hedvábně jemných tyčinek z rákosu

 

Tak co, vybrali jste? Ať už jste dali přednost kterémukoli z našich tipů, můžete si být jisti, že vašim nejmilejším vykouzlí na tváři úsměv a zpříjemní jim celou řadu následujících dní. Dárky od Madeforskin mají totiž jednu výhodu: jednoduše s nimi nemůžete šlápnout vedle.

Za tým Madeforskin vám přejeme veselé a v kruhu těch nejbližších prožité Vánoce a šťastný Nový rok.