Kosmetika jako vánoční dárek: Podle čeho vybírat?

Vánoce, Vánoce přicházejí… A pod stromečkem nesmí chybět milá pozornost pro každého člena rodiny. Kosmetika je oblíbeným dárkem nejen pro ženy, ale i pro muže. Potěšte své blízké produkty, které jim pomohou podpořit přirozenou krásu. Dáme vám pár rad, na co se při výběru zaměřit, abyste se strefili do vkusu obdarovaného…

 

Perfektní dárek pro ženy: Dekorativní kosmetika

Díky dekorativní kosmetice lze podtrhnout krásu každé ženy a dodat jí pocit sebevědomí. Aby make-up déle vydržel, je vhodné pod něj aplikovat podkladovou bázi a pleťový reflektor, který potlačuje nedokonalosti, minimalizuje lesk, redukuje přebytečnou mastnotu, zvětšené póry, vrásky, začervenání i nejednotnou texturu. Každé ženě se do kosmetické taštičky hodí také pečující řasenka zdůrazňující krásu očí a pečující rtěnka, která nejen zvýrazní odstín rtů, ale současně je také vyživí, vyhladí a vyplní.

 

Dárek pro krásnou pleť: 3 otázky, které si položit při výběru kosmetiky

Produkty, které podpoří zdraví a krásu pleti, jsou vhodným dárkem pro dámy i pány. Jak se ale vyznat v nepřeberné řadě produktů a vybrat ten správný? Položte si tyto tři otázky…

  1. Jaký typ pleti má obdarovaný či obdarovaná?

Existují různé typy pleti, v zásadě je lze rozdělit na normální a smíšenou pleť, suchou a citlivou pleť, která je na pohled drsná, napjatá, má sklony k šupinatění a může být i zarudlá, a mastnou a problematickou pleť, jež má sklony k nadměrné produkci mazu, což se projevuje vysokým leskem, mohou být i viditelné póry a objevovat se akné. Můžete také hledat produkt na konkrétní problematiku – například pigmentové skvrny, zpevnění a lifting atd.

  1. Kolik je mu/jí let?

Jiné potřeby má pleť u třicetileté ženy a jiné po padesátce, kdy jsou vhodné anti-age produkty bojující se známkami stárnutí.

  1. Jaké jsou jeho/její oblíbené produkty?

Vybírat můžete také podle typu produktu. Každodenní skin care rutina by měla zahrnovat dvoufázové čištění pleti, nanesení pleťového séra, které proniká nejen na povrch, ale i do hlubších vrstev pokožky, následuje aplikace krému, jenž rutinu uzavírá. Na citlivou oblast očí je pak důležité použít speciální krém na oční okolí, který redukuje jemné linky a vrásky. Extra péči dodává pleti intenzivní výživná rehydratační maska. S regenerací pleti pomáhá peeling, odstraňující odumřelé kožní buňky, do pravidelné péče lze zařadit také pleťovou esenci, tonikum či oleje. Krásu rtů zajišťuje výživný balzám.

Malý trik: Pokud jde o člena rodiny a máte možnost nahlédnout do kosmetických produktů, které používá, zjistěte, jaký začíná docházet – nové balení určitě udělá radost! Případně se podívejte, zda některý z uvedených produktů zcela nechybí a není potřeba jej do „sbírky“ doplnit.

 

Náš tip: Darujte balíček s produkty pro každodenní skin care rutinu!

Můžete rovnou pořídit komplexní balíček s produkty, které se postarají o krásu pleti. Vyzkoušejte například tato dárková balení…

 

Dárkový set Omorovicza Blue Diamond proti vráskám

Dárková sada obsahuje prémiové produkty Omorovicza bojující proti vráskám: Protivráskové a regenerační sérum (30 ml), Energizující a revitalizační oční krém (15 ml), Zpevňující hydratační krém (50 ml) a Rozjasňující peeling pro citlivou pleť (15 ml).

 

Dárkový set Omorovicza Instant Skin Reset pro přirozenou obnovu pleti a mladistvý vzhled

V dárkovém setu najdete Hedvábnou pleťovou esenci (30 ml), Výživný denní krém (50 ml), Hloubkově čisticí bahenní masku (50 ml), Čisticí masku proti stárnutí pleti (15 ml) a štětec na aplikaci masky.

 

Dárkový balíček Pestle & Mortar Dárkové balení Hydrating Duo pro dokonale hydratovanou pleť

Dárkový set ukrývá dvojici Hyaluronového séra (30 ml) a Hydratačního krému (50 ml) v plných baleních pro dokonale hydratovanou pleť.

 

Dárkový set Omorovicza Perfecting Duo pro hydrataci pleti a rtů

Nepostradatelná dvojice, která by neměla chybět v žádné dámské kabelce! Sada obsahuje Omorovicza Osvěžující mlhu na obličej (30 ml), která díky esenciálním olejům na několik sekund zbaví stresu a dodá pleti vláhu a energii, a Omorovicza Výživný balzám na rty (10 ml).

 

Překvapte své blízké: Zkuste nové trendy ve světě kosmetiky!

Jestliže má váš blízký rád novinky a nebojí se vyzkoušet nové věci, nebojte se obdarovat jej trendy produktem. Mezi hity poslední doby patří například kosmetické oleje. Stačí jen pár kapek zahřátých v dlaních a pleť intenzivně vyživí, podpoří její pružnost a vláčnost. Můžete vyzkoušet například olej z chia semínek bohatý na omega mastné kyseliny anebo víceúčelový švestkový olej, který podporuje krásu obličeje, rukou, vlasů i celého těla. Lehčí nekomodogenní oleje jsou vhodné i pro mastnou či problematickou pleť.

Náš tip: Vsaďte na praktické cestovní balení!

Jestliže si nejste jistí, jestli bude nový produkt obdarovanému či obdarované vyhovovat, je ideálním řešením cestovní balíček, díky kterému si může výrobek vyzkoušet v menším balení. Navíc jde o praktický dárek – vejde se i do kabelky a je díky tomu stále k dispozici.

Vyzkoušejte: Dárková sada Petit Prunier od Le Prunier

Obsahuje Zkrášlující víceúčelový švestkový olej (3,7 ml) a Ochranný krém se švestkovým olejem SPF 31 (10 ml), díky kterým pleti zajistíte kompletní luxusní péči.

 

 

K Vánocům patří chvíle pohody: Dopřejte svým milovaným voňavý relax!

Vůně dokáží divy! Na chvíli umí v myšlenkách přenést do oázy klidu, navodit příjemnou atmosféru a harmonizovat mysl. Chcete-li svým blízkým poskytnout zasloužený relax, pořiďte jim voňavé tekuté mýdlo, sprchový gel, jemnou bytovou vůni anebo třeba aromatickou svíčku, která provoní interiér a vykouzlí vánoční pohodu…

Naše tipy:

Dárková sada mýdla a sprchového gelu Noble Isle Special Moment

Nechte se unášet podmanivou vůní rebarbory, která se line z tekutého mýdla na ruce Rhubarb Rhubarb! V romantické sadě navíc najdete také koupelový a sprchový gel Willow Song s květinovými tóny s nádechem svěžích zelených vůní, vodního melounu a broskve.

 

Dárková sada Noble Isle The Botanical Saunter s vůní rebarbory

V luxusně zabaleném dárkovém setu najdete produkty s omamnou vůní, ve které se snoubí harmonická směs drceného estragonu, rozmarýnu a čerstvé rebarbory. Sada obsahuje mýdlo na ruce Rhubarb Rhubarb! (250 ml), krém na ruce Rhubarb Rhubarb! (250 ml) a interiérovou vůni Rhubarb Rhubarb! (100 ml)

 

Vonná svíčka Noble Isle Fireside Botanical

Krásně voní i vypadá! Svíčka, která je osázena plátky sušeného pomeranče, růžovými pepřovými zrnky, badyánem a skořicovými tyčinkami, vydrží hořet až 75 hodin a vyčaruje tak vánoční atmosféru v každém domově.