Léto se blíží: Chraňte svou pokožku s novinkou od Pestle & Mortar

Pestle & Mortar představuje novinku v podobě hydratačního a rozjasňujícího pleťového krému Daily Shield s SPF 50.

Během horkých letních měsíců je nezbytné chránit pleť před nežádoucími účinky škodlivého UV záření nejen při opalování, ale během celého dne. Naši pokožku může kromě slunce každý den poškozovat také znečištění nebo modré světlo z obrazovek a displejů. Nový širokospektrální pleťový krém Pestle & Mortar Daily Shield se SPF 50 PA+++ proto chrání pleť před škodlivinami zvenčí a zároveň ji díky složkám, jako jsou indický angrešt a pokročilé enzymy pro regeneraci buněk, také hydratuje, vyhlazuje a rozjasňuje. Slouží tak jako opalovací krém, primer i rozjasňovač v jednom.

Kosmetická značka Pestle & Mortar spojuje starověké poznatky indického přírodního léčitelství s nejmodernější vědou. Zakladatelka Sonia Deasy je úspěšnou podnikatelkou a zaneprázdněnou matkou pěti dětí, proto její produkty spojuje základní filozofie: péče by měla být účinná, jednoduchá a šetřit čas během skin care rutiny.

Neviditelný štít proti UV záření i škodlivinám

Do tohoto konceptu perfektně zapadá také nový přírůstek do rodiny Pestle & Mortar: hydratační a rozjasňující pleťový krém Daily Shield s SPF 50 PA+++ určený zejména na obličej a krk. Už nepotřebujete tři samostatné přípravky – opalovací krém, primer a rozjasňovač. Postačí vám jediný produkt, který se aplikuje jako poslední krok v ranní rutině před nanesením make-upu. Přípravek totiž poskytuje pleti vše, co potřebuje: nabízí komplexní širokospektrální ochranu proti UVA a UVB paprskům a digitálnímu modrému světlu, hydratuje, redukuje jemné linky a vrásky i hyperpigmentaci a současně rozjasňuje a vyhlazuje pleť, takže ji připraví na aplikaci make-upu. Vytváří jemnou, hedvábnou bázi, která minimalizuje vzhled pórů a jemných linek. To z něj dělá ideální primer, díky němuž je nanášení make-upu rovnoměrnější a zároveň prodlužuje jeho výdrž. Přípravek nezanechává bílé stopy a je vhodný pro všechny typy pleti, včetně mastné, citlivé a se sklony k nedokonalostem. 

 

Účinná trojice pro dokonalou péči: indický angrešt, řasa spirulina maxima a lecitin

Klíčovými složkami nového pleťového krému Pestle & Mortar Daily Shield se SPF 50 PA+++ jsou indický angrešt, řasa spirulina maxima a lecitin. Indický angrešt chrání proti znečištění, redukuje hyperpigmentaci a rozjasňuje pleť, zatímco vodní řasa spirulina maxima zvyšuje zářivost pleti, chrání proti modrému světlu z elektronických zařízení a zmírňuje sluneční skvrny. Látka lecitin léčí poškozenou pleť, napomáhá vyblednutí slunečních skvrn, uklidňuje a hydratuje. Označení PA+++ znamená vysokou úroveň ochrany proti UVA paprskům, které pronikají hlouběji do pokožky než UVB a mohou způsobit předčasné stárnutí.