Novinka: První tělové sérum značky Omorovicza

Značka Omorovicza využívá léčivou sílu minerálů z termálních pramenů v Budapešti a nyní přichází s novým přírůstkem do kolekce produktů péče o tělo. Tělové sérum Omorovicza Body Serum obsahuje složky, které se obvykle používají v pleťových sérech: islandské mikrořasy, výtažek ze švestky Kakadu či komplex ceramidů. Nyní můžete dopřát tuto luxusní péči nejen obličeji, ale i pokožce celého těla.

Jedinečné složení nového tělového séra pomáhá dosáhnout hladké, jemné a pružné pokožky u všech typů pleti. Základem produktu jsou islandské mikrořasy z udržitelných zdrojů, které se zaměřují na ztrátu elasticity a obnovují pokožku poškozenou v důsledku nadměrného stresu.

Další účinnou složkou je extrakt ze švestky Kakadu. Toto jedinečné superovoce je bohaté na vitamin C i polyfenoly, posiluje antioxidační obranu buněk a chrání je před volnými radikály z vnějšího prostředí.

Komplex ceramidů rostlinného původu významně zlepšuje hydrataci pokožky i funkci kožní bariéry, aby dokázala zadržet vlhkost a kůže zůstala jemná, vláčná a hydratovaná.

Stejně jako všechny produkty značky Omorovicza, obsahuje i novinka Body Serum patentovanou aktivní složku The Healing Concentrate™, která dodává jedinečné léčivé účinky budapešťských termálních pramenů bohatých na minerály přímo do vaší pleti. Bylo klinicky prokázáno, že zanechává pokožku pevnější, pružnější a mladistvější.

90 % uživatelů zaznamenalo okamžité výsledky

Použití tělového séra Omorovicza Body Serum je snadné: Stačí jej vmasírovat do suché nebo vlhké umyté pokožky. Nejlepších výsledků dosáhnete po použití exfoliačního tělového peelingu. Sérum lze používat každý den, ať už samostatně nebo před aplikací hydratačního tělového krému (např. Omorovicza Body Cream).

Účinky produktu potvrdila čtyřtýdenní uživatelská studie. Zúčastnilo se jí 76 dobrovolnic ve věku 35–60 let, které trápily strie. Výsledky byly ohromující: 90 % zúčastněných potvrdilo, že vidí okamžité výsledky a pociťuje, že je pleť hydratovaná, 92 % uvedlo, že jejich pokožka je citelně jemnější a hladší a 94 % souhlasilo, že se produkt rychle vstřebává.