Odhalte hedvábně jemnou pokožku těla díky novince Le Prunier Plumbody

Kosmetické produkty americké značky Le Prunier využívají přírodní sílu švestek. Ručně vyrobený olej z této superpotraviny je zdrojem vitamínů a antioxidantů. Díky tomu pomáhá pleť hydratovat, vyživovat a chránit před volnými radikály. Švestkový olej a vzácný, patentovaný švestkový extrakt jsou také základními složkami nového hydratačního tělového krému Le Prunier Plumbody, který viditelně vypíná, zpevňuje, vyhlazuje a zklidňuje pokožku krku, dekoltu i celého těla.

Klíčovými složkami nového hydratačního tělového krému Le Prunier Plumbody jsou zkrášlující švestkový olej Plum Beauty Oil a švestkový extrakt Midnight Muir®, který byl inspirován odrůdou švestek Muir Beauty pěstovaných na rodinné farmě sester Taylorových, zakladatelek značky Le Prunier. Extrakt byl patentovaný exkluzivně pro Le Prunier a bylo prokázáno, že je bohatý na vitamíny A, C, E a niacin (B3). Je 18× silnější než standardní švestkový extrakt obsahující vitamin A. Viditelně snižuje začervenání, suchost a šupinatost, zatímco bojuje s volnými radikály a zlepšuje pružnost pokožky. Složení nového tělového krému doplňuje Eragrostis Tex Extract, který má schopnost zvyšovat produkci kolagenu již po 72 hodinách. Výsledkem je jedinečný nekomedogenní přípravek vhodný pro všechny typy pokožky, včetně citlivé, dehydratované a pleti se sklonem k akné.

 

 

Studiemi prokázané účinky

Účinnost produktů Le Prunier je prokázána jak klinickými, tak i spotřebitelskými studiemi. „Aplikovali jsme klinickou metodu výhod našich produktů na pleť do další generace luxusního tělového krému,” říkají o novém produktu sestry Taylorovy. Je klinicky potvrzeno, že sametové složení již po 15 minutách pokožku viditelně vypne, zpevní, vyhladí a zklidní. Během studie se po 8 hodinách od aplikace 94,4 % zúčastněných shodlo, že jejich extrémně suchá pokožka byla díky Le Prunier Plumbody hydratovaná po celý den. Po 12 týdnech potvrdilo 100 % žen, že cítí, jak je jejich citlivá pokožka vyživená a vypnutá, 97,2 % vykazovalo zlepšení textury a hladkosti pokožky a 94,4 % prokázalo zlepšení jemných linek a vrásek a mělo pocit, že jejich krk a dekolt vypadá lépe.

 

Udržitelnost hraje prim

Značka Le Prunier si zakládá na své udržitelnosti a výrobě v souladu s životním prostředím, včetně 100% recyklovatelných obalů. Na svou filozofii navazuje také u hydratačního tělového krému Le Prunier Plumbody, který je držitelem PETA certifikátu (veganský & cruelty free). Produkt je dermatologicky schválen, v souladu se standardem Credo Clean. Je také schválen pediatrem a klinicky, dermatologicky a alergologicky testován a certifikován. Neobsahuje žádné esenciální oleje, přidané parfemace, silikony, parabeny, alkohol nebo etanol, sulfáty a složky živočišného původu. Složení je bez lepku a bez ořechů.