Nové královské pečující sérum Omorovicza

Omorovicza Queen Collection se rozrostla o opravdový klenot:

Nové královské pečující pleťové sérum

Klinicky prokázané vypnutí hloubky vrásek během pouhých 30 minut.*

Objevte nejnovější přírůstek do královské kolekce, která zdokonaluje a hýčká pleť. Queen Serum je denní sérum, jehož složení viditelně redukuje hloubku vrásek a zjemňuje pleť. Toto výkonné sérum využívá sílu účinných aktivních látek, v čele s převratnými středomořskými mikrořasami, které mají podobný účinek jako retinol a aktivním patentovaným Healing Concentrate™, aby obnovily, posílily a zkvalitnily pleť.

Královské pečující pleťové sérum je poháněno patentovaným léčivým koncentrátem Healing Concentrate™, biofermentovanou aktivní složkou, u které bylo prokázáno, že výrazně zlepšuje hydrataci, pružnost a pevnost pleti a zároveň dodává jedinečné léčivé účinky budapešťské geologie bohaté na minerály přímo do vaší pleti.

Omorovicza věří v sílu přírodních ingrediencí spojenou s inovativními technologiemi. Každý produkt je navržen tak, aby poskytoval komplexní péči o pleť, obnovoval její vitalitu a dodával jí zdravý lesk. Značka klade důraz na kvalitu, luxus a respekt k pokožce, a to bez zbytečných chemických látek.

Omorovicza není pouze kosmetickou značkou; je to zážitek spojený s historií, přírodou a luxusem. Každý produkt je vyvinut s láskou a pozorností k detailu, což vytváří značku, na kterou se můžete spolehnout pro nádhernou a zdravou pleť.

Královské pečující sérum pohání aktivní ingredience a inovativní technologie:

Středomořské mikrořasy pracují podobně jako retinol, ale zaměřují se hlavně na hlubší receptory a vyhýbají se těm na povrchu, které mohou podráždit pokožku. Tyto mikrořasy pomáhají snižovat hloubku vrásek, zároveň pleť viditelně zpevňují a dodávají jí pružnost a mladistvý vzhled.

Výtažek z čínských listů je speciální extrakt, získaný z přírodních a etických zdrojů, zdůrazňuje obličejové rysy a zároveň redukuje vrásky. Podporuje a chrání kvalitu pružné tkáně a zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí před nepříznivými účinky glykace.

Stem cells (kmenové buňky) získané z rostlin lithops, které jsou nazývány živé kameny, podporují tvorbu vitaminu D ve vaší pokožce a zlepšují celkový stav kůže. Tyto buňky vyrovnávají prostředí pokožky a zvlhčují hlubší vrstvy kůže.

Biofermentovaná aktivní složka The Healing Concentrate™, u které bylo klinicky prokázáno, že výrazně zlepšuje hydrataci, pružnost a pevnost pleti a zároveň dodává jedinečné léčivé účinky budapešťské geologie bohaté na minerály přímo do vaší pleti.

Královské pečující sérum je připraveno pro denní použití ráno i večer. Je určeno i pro citlivou pokožku.**

 

Klinicky ověřené účinky při kterých:

  • 100 % účastníků potvrdilo, že se pleť zdá být pevnější*,
  • 100 % účastníků potvrdilo, že je pleť vypnutější*,
  • 96 % účastníků potvrdilo viditelné zmenšení hloubky vrásek*.

*4týdenní klinická studie provedená na 30 subjektech ve věku 42-60 let.
**96hodinový primární náplasťový test podráždění provedený na 30 osobách ve věku 18-53 let.