Blíží se Svátek matek: Máme tipy na skvělé dárky!

Byla to ona, která ošetřovala rozbité koleno, pekla v neděli bábovku, pomáhala s úkoly a pohladila, když nám bylo ouvej... Maminky o nás vždy pečovaly – a nyní je čas se jim odvděčit. Vykouzlete své mamce úsměv na tváři a věnujte jí ke Dni matek dáreček, který podtrhne její krásu. 

Svátek matek si připomínáme každou druhou květnovou neděli. Významný den, který letos připadá na 14. 5., oslavuje ty nejdůležitější ženy našeho života. Přivedly nás na svět a od narození nás zahrnovaly svou láskou. Hýčkejte proto jejich krásu a překvapte je milou pozorností, která bude pečovat o jejich pleť...

Lázeňská péče přímo v maminčině koupelně

Zavřete oči a představte si, jak se oddáváte relaxu v luxusních maďarských lázních a cítíte blahodárné účinky termálních vod na své pokožce. Tyto pocity může maminka zažít i ve své vlastní koupelně díky kosmetice Omorovicza, která využívá působení léčivých budapešťských pramenů. Minerály obsažené v těchto pramenech mají pozitivní vliv na tělo a díky jedinečnému patentu značky Omorovicza se účinné látky dostávají hluboko do pokožky. Pleť potom zůstává krásná, zdravá, pevná a pružná. 

Tipy na dárek ke Dni matek


Královská kosmetická sada Omorovicza Queen of Hungary Discovery Kit

Pokud chcete zajistit mamince komplexní „lázeňskou péči“, vsaďte na kosmetický set, který zahrnuje výživný čistící krém Queen Cleanser (30 ml), hedvábnou pleťovou esenci Queen Essence (30 ml), výživný denní krém Queen Cream (5 ml), regenerační a vyživující olej Queen Oil (5 ml) a osvěžující mlhu na obličej Queen of Hungary Mist (30 ml).

Cena: 2469 Kč (ušetříte 807 Kč a navíc získáte kosmetickou taštičku Omorovicza z limitované edice zdarma)

Intenzivně vyživující krém pro suchou a citlivou pokožku Omorovicza Gold Rescue Cream

Jestliže vaše maminka trpí suchou a citlivou pokožkou se sklonem ke kuperóze, dermatitidě a rosacee, dopřejte její pleti intenzivní a dlouhotrvající hydrataci. Díky složení „termální vody v oleji“ vytvoří krém na pleti ochrannou bariéru. Koloidní zlato regeneruje a posiluje, zatímco kombinace peptidů viditelně redukuje jemné linky a vrásky a zanechává pleť hladkou a zářivou.

Cena (50 ml): 6 899 Kč 

 

Profesionální peeling pro krásnou a hladkou pleť kdykoliv a kdekoliv

Peeling je velmi účinná procedura, která napomáhá k zářivé pleti i hladké pokožce celého těla. Odstraňují se při ní odumřelé kožní buňky a nečistoty, a navíc pokožka po ošetření lépe přijímá vyživující látky v sérech a krémech. Existuje jak chemická exfoliace prostřednictvím speciálních kosmetických produktů, tak i mechanický peeling. Je však důležité, aby byl šetrný! Pohodlné a profesionální ošetření si může maminka dopřát i v soukromí svého domova. Zajistí jej patentované mikrodermabrazivní zařízení Pro Polish Microdermabrasion Device s diamantovým hrotem. Přístroj je inspirovaný nejmodernějším vybavením používaným na dermatologické klinice Lancer.

Tip na dárek ke Dni matek


Pro Polish Microdermabrasion Device od Dr. Lancer

Přístroj kombinuje technologii diamantových hrotů s hlubokým vakuovým sáním. Obsahuje 2 vyměnitelné hroty – menší na obličej a větší na tělo. Používá se na čisté, suché pleti. Díky patentované otočné hlavici se snadno dostanete i na těžko dostupná místa, 3 úrovně vakuového sání umožňují exfoliaci na různých oblastech. Je vědecky prokázáno, že zařízení obnovuje celkový tón a texturu pleti. Výsledky jsou viditelné ihned po použití.

Cena: 5 669 Kč (včetně 2 vyměnitelných diamantových hrotů, 200 jednorázových filtrů pro zachycení odumřelé kůže, pinzery pro výměnu filtrů a cestovního pouzdra)

Krásná pokožka v oblasti krku a brady

Pravidelná skin care rutina zaměřující se na péči o pokožku obličeje bývá pro většinu dam samozřejmou součástí dne. Někdy se ovšem zapomíná na oblast krku a brady – přitom i ta je velmi důležitá! Jedná se o zónu, kde je kůže choulostivá a s přibývajícími roky má tendenci povadat, vznikají viditelné vrásky, případně se může tvořit druhá brada. Díky správné péči ovšem lze tuto oblast zpevnit, hydratovat a zamezit tvorbě vrásek...

Tip na dárek ke Dni matek

Dárková sada Cold Plasma Plus+ Sub D/Neck Home & Away DUO od Perricone MD 

Účinný krém viditelně tvaruje, zpevňuje, vypíná a konturuje pleť na krku, bradě a kolem čelistí. Bojuje s výskytem vrásek, nejednotnou texturu, zkrabacenou a ochablou pletí. Pomáhá obnovovat elasticitu a vyhlazení pokožky. Využívá patentovaný systém tekutých krystalů pro hlubší a rychlejší proniknutí klíčových složek do povrchu pleti. V dárkové kazetě najde maminka rovnou dvě balení zpevňujícího krému – jedno na doma (59 ml) a druhé menší, ideální na cesty (30 ml).

Cena dárkového setu (1×30 ml + 1×59 ml): 4 199 Kč

Zahalená v oblaku vůně

I „obyčejné“ mytí rukou nebo sprchování se může stát jedinečným smyslovým zážitkem díky neodolatelné vůni, která zanechává pokožku dlouhodobě svěží. Stojí za to vyzkoušet přírodní voňavé produkty Noble Isle z Velké Británie, které do maminčiny koupelny přinesou punc luxusu a noblesu anglické smetánky. Když si k tomu ještě dopřeje masáž za pomoci speciální masážní rukavice nebo kartáče, večerní koupel či sprcha se stane dokonalou tečkou za náročným dnem, při níž si tělo dopřeje kýžený odpočinek a mysl se zklidní a uvolní. 

Tip na dárek ke Dni matek

Dárková sada Mother's Day od Noble Isle

Darujte dvojici voňavých mýdel, která jsou jako stvořená pro Svátek matek. Tekuté mýdlo na ruce Rhubarb Rhubarb! od Noble Isle čistí pokožku rukou a zároveň ji osvěžuje. Podmanivá vůně rebarbory je doplněná tóny jalovcových bobulí a rozmarýnu. Koupelový a sprchový gel Noble Isle Willow Song je smyslně ženský díky květinovým tónům s nádechem svěžích zelených vůní, vodního melounu a broskve. Tóny cedrového dřeva a pižma poskytují rafinovaně jemné aroma.

Cena dárkového setu (1×250 ml + 1× 250 ml a k tomu jako dárek dárková krabička): 1099 Kč

Stále tápete? Voucher udělá 100% radost!

Možná si stále nejste jistí, jaký produkt by vaši maminku potěšil nejvíce, jaký je typ její pleti, anebo který přípravek ještě nemá ve své „sbírce“. Přesto byste jí rádi nachystali překvapení. Buď se můžete poradit s našimi odbornicemi, které vám poradí, anebo vsaďte na poukaz na nákup v Made for Skin. Vybrat můžete voucher v různých hodnotách a maminka si sama vybere, po čem její srdce touží...